Rengasrikkopalvelu / Päivystys 24/7 / Raskas kalusto 050-5447800

Vallitsevan tilanteen mukaan kannattaa miettiä miten ja missä liikkuu. Tärkeintähän on että ei ainakaan nopeuteta virusten leviämistä, mutta elämä jatkuu tietenkin tämänkin jälkeen ja silloin on hyvä olla siihen valmistautunut!
Nyt siis tekemään niitä asioita joita on helppo hoitaa suoraan vaikka autossa istumalta! Koronatonta rengasmyyntiä ja palvelua saatavissa nyt ja tietenkin tulevaisuudessakin läheltä ja laadukkaasti! Meillä sujuu hommat vaivattomasti ja vaikka nousematta autosta jos niin haluaa.
Kysy tarjous puhelimitse tai sähköpostitse ja paikalla voi hoitaa maksun etämaksulla tai ihan vaivattomasti etukäteen maksetulla laskulla. Tavaraa löytyy hyllystä ja työntekijät ovat täynnä työintoa!

När situationer är vad den är så tål vi tänka efter hur vi rör oss. Viktigaste är att vi inte ökar virusens takt att spridas, men livet fortsätter oberoende också efter detta och då är det bra att vara förbered.
Vi betjänar kunderna direkt från bilen om du vill sitta där i lugn och ro. Fråga offert via telefon eller e-post och på plats kan du betala med mobilkort läsare eller med räkning som är i förväg betald.
Det finns massor med nya ringar på hylla och arbetaren är fulla med arbetsiver. 

UltraContact

UUTUUS

Reseptimme erittäin pitkäkestoiseen ajamisen iloon.

Koska ajaminen on paljon hauskempaa kuin renkaista murehtiminen, UltraContact – sen YellowChili-seoksella ja harmonisoidulla kulutuspintakuvioinnilla – tarjoaa erittäin korkean kilometrisuoritteen sekä turvallisen ja tasapainoisen ajokokemuksen. Jotta sinun ei tarvitse huolehtia uusien renkaiden ostamisesta hyvin, hyvin pitkään aikaan.

Koe vakuuttavat
märkäominaisuudet ja
alhainen melutaso.

1 of 3

Luota huomattavaan
kestävyyteen UltraShield-
rakenteen ansiosta.

2 of 3

Nauti ylivoimaisesta
kilometrisuoritteesta
upouuden YellowChili-
seoksen ansiosta.

3 of 3
continental-premiumcontact-6.jpg

Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica kumiseoksella

1 of 3

Ennenkokematonta ajomukavuutta

2 of 3

Urheilullista suorituskykyä joka ajoneuvoon

3 of 3

PremiumContact 6

Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica kumiseoksella.

Uuden crystal silica kumiseoksen ansiosta PremiumContact™ 6 pystyy varmistamaan tasaisen, luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn. Tämän ansiosta olemme pystyneet keskittymään renkaan kehityksessä moniin muihin ominaisuuksiin.

SportContact 7

Tartu unelmiisi. Ja asfalttiin.

Tieto siitä, että voit aina luottaa renkaisiisi, antaa sinulle itseluottamusta. Uusi SportContact™ 7 on suunniteltu antamaan sinulle luottavainen tunne, jotta voit puskea rajoja yhä korkeammalle sekä voit yksinkertaisesti nauttia ajamisen ilosta korkeimmalla tasolla.

Antaa luottamusta turvalliseen ja vakaaseen ajokäyttäytymiseen märällä ja kuivalla pinnalla.

1 of 3

Erittäin pehmeän BlackChili seoksen ja erittäin jäykän kuvion täydellinen yhdistelmä takaa pitkäkestoisen, ennennäkemätöntä ajamisen ilon.

2 of 3

Räätälöity eri ajoneuvoluokkiin, jotta saat tyypillisen SportContact™-tuntuman.

3 of 3

Rengasmerkit joita tarjoamme

Klikkaa kuvaketta ja tutustu valikoimaan